Cadeaubon , retourneren & annuleringen

Bij online bestellingen heeft men gedurende 14 dagen na ontvangst van de bestelling het recht de bestelling zonder opgave van reden aan Tramhuys te retourneren. De klant dient binnen 14 dagen een retourmelding te maken van de cadeaubon, zodat de cadeaubon deactiveerd kan worden. De cadeaubon hoeft dus niet teruggestuurd te worden naar Tramhuys. Na ontvangst van de retourmelding stort Tramhuys de betaalde prijs terug op de rekening van de klant. Voor het maken van een retourmelding kan men gebruik maken van het modelformulier, op deze pagina.

Tramhuys vergoedt alleen de cadeaubon. Dit geldt alleen als de retournering binnen 14 dagen is gemeld. Tramhuys maakt voor terugbetaling gebruik van hetzelfde rekeningnummer dat de consument heeft gebruikt. Aan de terugbetaling zijn geen kosten verbonden voor de consument.

Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op de online bestellingen, voor aankopen in de winkel gelden andere regels. Hiervoor dient men naar de desbetreffende winkel te gaan. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten.

 

Bijlage 1: Model voor Herroeping

NIET TIJDIG GEANNULEERD?

Mocht u de reservering niet tijdig geannuleerd hebben, annuleer dan toch altijd alsnog. Indien wij uw tafel naar aanleiding van uw annulering namelijk alsnog kunnen verkopen, zullen wij u geen annuleringskosten in rekening brengen. De totstandkoming van de overeenkomst wordt gestart zodra de reservering is bevestigd. Uw reservering en de kosten blijven staan wanneer u niet minimaal 24 uur vooraf annuleert.